Huizen in Tauber Duitsland

Bedankt!

Image by Alan Billyeald

6 Maanden

From 1 - 7 persons.

€ 9.950,-

Rondreis
met Camper

Windmolen

Reis advies en/of hulp tijdens uw reis

€ 90,-

Online Reis Assistentie

100 min. online

Bergtocht

Online Sessie

Creatieve Boost

Op zoek naar een creatieve boost? 

Voor het nemen van een volgende stap in uw carriere, bedrijf en/of belangrijke keuze ga ik graag met u het gesprek aan. 

Reizen in Zweden
Eiffeltoren Parijs

Reis Advies & Assistentie

Bij het plannen van een reis door Europe gaan we vaak op zoek naar blogs en advies van derden die geregeld een vertekend beeld geven. het is lastig de adviezen te vinden die niet gericht zijn op het verkopen van hen commissie partners. Daarom ga ik samen met u op zoek naar de ideale trip. Met ervaring in meer dan 40 landen in Europa kan ik u helpen met zowel alle soorten reizen door Europa.

Ik kan een complete reis voor u organiseren en/of adviseren over een bepaald gebied en land.

51104875_10211378341368848_8264785858087878656_n.jpg
London City

Harro in
Europe

Toen ik 7 was brachten mijn ouders mij voor het eerst in landen als Hongarije en Roemenië, hier vond ik mijn passie voor reizen en avontuur. De jaren daarna bezocht ik meer dan 45 landen in zowel Europa als Noord en Zuid Amerika, Azië en Oceanië. Ook in het dagelijkse leven onderneem ik als een avonturier. En geniet ik van het brengen van creativiteit naar ondernemers en starters die opzoek zijn naar nieuwe ideeën of oplossingen.

Loskomen van het oude denken is daar in belangrijk, een nieuwe blik van een buitenstaander kan zo het begin zijn iets moois.

Weena Rotterdam

Creatief & Sportief
ONDERNEMEN

Samen met personal trainer Benjamin van Team Benji gaan wij aan de slag met u, uw partners en/of werknemers.

Gezondheid is de bron van uw lichaam en creativiteit de bron van het oplossen van een probleem of het binnenhalen van die nieuwe klant. Wij combineren deze twee aspecten en bieden een creatieve en sportieve boost aan om zo een nieuw denken te stimuleren. 

"Om in één kamer te zijn met Benji en Harro is alsof je een kind in een ballenbak bent, er gebeurt van alles en je wordt compleet bestookt met nieuwe kleuren, voor mij was het een inspiratie, toen ik thuis kwam ben ik direct gaan schrijven! Een enthousiaste aanpak die als ruwe diamant nog niet geslepen is door commerciële ideeën. Bedankt jongens!

Sessie - Gezond Denken en Creëren 

Op unieke locatie en compleet op maat naar uw wensen.

Optioneel: Meerdere dagen

Prijs in Overleg

Harro in Europe white yellow_Tekengebied 1.png