Reizen met de trein
Italiaanse Streets

Creatieve Sessie

Creativiteit is belangrijker dan ooit, de wereld waarin we leven gaat snel, snel in ontwikkelingen, snel in veranderingen. Nu kunnen we altijd maar op tijd op de trend in willen spelen of leren om een een trendsetter te worden! Zoals mijn vader (wijs man) aktijd zegt "Als je achter de kudde aan loopt, loop je door de strond" Mooier kan ik het niet brengen. 

Als leiders, vooruitlopers, breker van vaste denkpatronen willen wij de kar trekken. En, achter het stuur zitten. EN, De kar duwen. In plaats van te focussen op één ding, proberen we in deze sessie focus te houden tijdens een wirwar van ideeën en mogelijkheden. hierin boosten we onze creativiteit op, leren we nieuwe dingen en gaan we naar huis met een gemotiveerde geest. 

 

Vaak komen de beste ideeën wanneer je ze niet verwacht, daarom stappen wij niet in de standaard creatieve sessies, probleem oplossend denken of de omdenk workshops. Het patroon doorbreken betekend dat we het totaal anders gaan doen. 

 

Interesse?   

Tarieven

De beste sessies zijn die waarbij we fysiek aan de slag kunnen, het liefst ga ik met u of uw groep naar een bijzondere locatie of kiezen we een niet zo voor de hand liggende activiteit om onze creativiteit te verruimen en praktisch te kunnen denken, zijn praktische maatregelen nodig. Neem contact op voor Sessies op maat!

Online Sessie

 

60/80 min. 

€ 75,-

120 min

€ 90,-

Op locatie

Creatief ondernemen

neem contact op.

Creatieve Sessie

€ 450,-

op basis van 4 pers.

4+ € 50,- p/p extra.

Prijzen zijn excl. BTW

Harro in Europe white yellow_Tekengebied 1.png